Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Γκέλα» για τους Παριζιάνους στη Ligue 1

Ρεμς – Παρί Σεν Ζερμέν 0-0: «Γκέλα» για τους  Παριζιάνους στη Ligue 1
REUTERS

Η Παρί Σεν Ζερμέν η οποία παρατάχτηκε χωρίς τον τραυματία Λιονέλ Μέσι, τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Ρεμς και έμεινε στο ισόπαλο 0-0, με την ομάδα του Γκαλτιέ να μην εκμεταλλεύεται την ήττα σοκ της Μαρσέιγ από την Αζαξιό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Σέρχιο Ράμος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου,

Λίγα 24ωρα μετά την ισοπαλία με τη Μπενφίκα για το Champions League, η Παρί  γνώρισε τη δεύτερη απώλεια στο πρωτάθλημα και πρώτη μετά από πέντε σερί νίκες στην έδρα της Ρεμς, όπου έμεινε στο 0-0 κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο +5 από την δεύτερη Μαρσέιγ, η οποία νωρίτερα υπέστη ήττα-σοκ στο «Βελοντρόμ» από την Αζαξιό (0-1).

Η πρωτοπόρος και αήττητη Παρί (8-2-0) «πλήρωσε» σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο, καθώς στο 41ο λεπτό ο Σέρχιο Ράμος είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή, για έντονη διαμαρτυρία (δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε αντικρίσει την κίτρινη).

Να σημειωθεί ότι στο σημερινό ματς δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας, Λιονέλ Μέσι, ενώ ο Νεϊμάρ πέρασε αλλαγή στο 57΄ αντί του Σολέρ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Λιόν-Τουλούζ 1-1

(2΄ Τετέ – 67΄ Ρατάο)


Μαρσέιγ-Αζαξιό 1-2

(15΄πεν. Παγέτ – 25΄ Μουσιτι-Οκό, 47΄αυτ. Μπαλέρντι)

 

Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν 0-0

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις