Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρεπόρτερ Φενέρμπαχτσε: “Ο Σλούκας φεύγει, η οικογένεια ο,τι πιο σημαντικό” (pic)

Σλούκας
Intime.gr

Τούρκος ρεπόρτερ -σε θέματα Φενέρμπαχτσε- θέλησε να αποχαιρετήσει τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ότι αποχωρεί από την ομάδα

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει κάποια ενημέρωση από τη Φενέρμπαχτσε, για το μέλλον του Κώστα Σλούκα, αλλά Τούρκος ρεπόρτερ της ομάδας φαίνεται πως είναι σίγουρος για την αποχώρηση του Έλληνα γκαρντ.

Με ανάρτηση του στο instagram, ο Μουράτ Μουρατάνογλου αποχαιρέτησε τον Έλληνα γκαρντ, τονίζοντας πως η οικογένεια του κάθε ανθρώπου είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Θυμίζουμε ότι ο Σλούκας φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ενώ τα τελευταία “σενάρια” ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να προσπαθεί να τον κάνει δικό της.

Στο μήνυμα του, ο Τούρκος ρεπόρτερ αναφέρει: «Ο,τι είναι το καλύτερο είτε για τον Κώστα, την Φενέρμπαχτσε και το τουρκικό μπάσκετ. Η οικογένεια είναι σημαντική και η Φενέρ είναι επίσης μία οικογένεια, αλλά η δική του είναι πιο σημαντική. Με την πολύ σημαντική συνεισφορά του, τις πολύ σημαντικές θυσίες του και την δουλειά του, πήρε μία θέση ανάμεσα στην αξέχαστη ιστορία του συλλόγου. Σου αξίζει να αποκτήσεις το καλύτερο Κώστα Σλούκα, απεριόριστος σεβασμός για πάντα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Günün anlamına uygun bir #tbt. En hayırlısı neyse hem Kostas, hem Fenerbahçe Beko hem de Türk basketbolu için neyse o olsun. Aile önemli @fbbasketbol da bir aile, ama insanın öz ailesi daha önemli. Babasının vefatından ne kadar etkilendiği her halinden belliydi, şimdi ablasının ona ihtiyacı varsa yanında olmalı. Çok önemli katkıları, çok önemli fedakarlıkları ve çok önemli emeğiyle kulüp tarihinin unutulmayacakları arasında yerini aldı. En hayırlısı olsun @kos_slou16 Much respect always

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Murat Murathanoğlu (@themurathanoglu) στις

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις