Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Αισιόδοξος για την πρόκριση μέσα στην Κροατία ο Σβαμπ

Ριέκα – ΠΑΟΚ: Αισιόδοξος για την πρόκριση μέσα στην Κροατία ο Σβαμπ
ΦΩΤΟ Intime

O Στέφαν Σβαμπ, που εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου πριν το κρίσιμο αυριανό ματς με την Ριέκα στην Κροατία για τα Play Offs του Europa Conference League εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη «μάχη» της πρόκρισης.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ θα βρει το στυλ παιχνιδιύ και τα γκολ που χρειάζεται ώστε να πάρει την πρόκριση έναντι της Ριέρκα στην Κροατία για τους ομίλους του Europa Conference League εξέφρασε ο Στέφαν Σβαμπ.

Όσα δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου

Για το αν ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του στο πρώτο ματς: «Συνολικά αν δούμε το παιχνίδι, εμείς είχαμε πολύ καλύτερη απόδοση, αλλά αν δούμε πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι δεν θα πω ότι είμαστε τυχεροί. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0 και είμαστε στο 50-50 για την πρόκριση, οπότε πάμε για το δεύτερο παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση: «Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πιο αποδοτικοί. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλοί και αμυντικά, οπότε αν καταφέρουμε να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ, τότε θα πάρουμε την πρόκριση».

Για την πίεση: «Πλέον χωρίς το εκτός έδρας γκολ, το 1-1 μπορεί να είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την Ριέκα. Έχει θεωρητικά το πλεονέκτημα γιατί παίζει στην έδρα της, αλλά θεωρώ ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει: «Ο προπονητής και το επιτελείο του δουλεύουν πολύ καλά στο κομμάτι της ανάλυσης, οπότε ξέρουν τις αδυναμίες της Ριέκα και τι πρέπει να κάνουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα βρούμε το στυλ παιχνιδιού που χρειάζεται και θα βρούμε τα γκολ που χρειάζεται για να προκριθούμε».

Για το σημαίνει για τον ΠΑΟΚ ότι η Ριέκα έχει περισσότερα επίσημα παιχνίδια: «Για εμάς είναι το τέταρτο παιχνίδι, πλέον σε αυτό το επίπεδο δεν χρειάζεσαι περισσότερα παιχνίδια για να βρεις ρυθμό. Εμείς παίζουμε μια φορά την εβδομάδα και έχουμε την δυνατότητα να είμαστε πιο φρέσκοι. Έχοντα κάνει μια καλή προετοιμασία, θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που χρειάζεται για να πάρουμε την πρόκριση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις