Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ριέκα – ΠΑΟΚ: «Τελικός» πρόκρισης στο Conference League

Ριέκα – ΠΑΟΚ: «Τελικός» πρόκρισης στο Conference League
Intime.gr

Μονόδρομος η νίκη για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Ριέκα, που θα του δώσει την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League (21:00 / Open TV).

Τον πιο σημαντικό φετινό του ευρωπαϊκό αγώνα (για να έχει… επόμενο) δίνει ο ΠΑΟΚ στην Κροατία. Ο “δικέφαλος του Βορρά” αντιμετωπίζει τη Ριέκα, στον αγώνα ρεβάνς για τα πλέι οφ του Europa Conference League, και χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ, προκειμένου να πάρει το «εισιτήριο» για τους ομίλους της διοργάνωσης και να συνεχίσει το φετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του.

Οι δύο ομάδες έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς από το 1-1 της Τούμπας. Αυτό σημαίνει ότι (μετά και την ακύρωση του.. εκτός έδρας γκολ) οι Θεσσαλονικείς πρέπει να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να «ψάξουν» ένα ή περισσότερα τέρματα, τα οποία θα τους στείλουν στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να διατηρήσει το 4-2-3-1 και να χρησιμοποιήσει τους: Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις