Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρόμα – Αταλάντα 1-0: Την «έπιασε» και προσπαθεί για έξοδο στο Champions League

Ρόμα – Αταλάντα 1-0: Την «έπιασε» και προσπαθεί για έξοδο στο Champions League
ΑΠΕ

Η Ρόμα πήρε μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο Champions League της νέας περιόδου. Οι “τζιαλορίσι” νίκησαν την Αταλάντα (1-0), την έπιασαν στο βαθμολογικό πίνακα και -με ματς περισσότερο- πλησίασαν την 4η Γιουβέντους.

Η Ρόμα διεύρυνε σε 7 ματς το αήττητο σερί της στην Serie A, φτάνοντας στη νίκη με 1-0 επί της Αταλάντα στο «Ολίμπικο» και… πατώντας στην 5άδα του βαθμολογικού πίνακα στην “μεγάλη” κατηγορία της Ιταλίας.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, λόγω της τιμωρίας του, είδε από την εξέδρα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τον Τάμι Εϊμπραχαμ να χαρίζει το «τρίποντο» στους «Ρωμαίους» με γκολ στο 32′.

Η Αταλάντα επέστρεψε στ΄ αρνητικά αποτελέσματα κι έτσι η Ρόμα την «έπιασε» στην 5η θεση και στους 47 βαθμούς (με ματς περισσότερο), αλλά έχει υπέρ της την ισοβαθμία μετά το «διπλό» του πρώτου γύρου με 4-1 και δικαιολογημένα ελπίζει στην έξοδό της στο Champions League.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντε Ρουν άφησε τους «μπεργκαμάσκι» με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του με δύο κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 90΄+6 με τον Μχιταριάν να βλέπει την κόκκινη κάρτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις