Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρονάλντο: «Τώρα ξεκινάει πραγματικά το Champions League» (pic)

Ρονάλντο: «Τώρα ξεκινάει πραγματικά το Champions League» (pic)
ΦΩΤΟ Reuters

Το δικό του μήνυμα για την έναρξη των νοκ άουτ αγώνων του Champions League έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ανάρτησή του στα social media.

Ο σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, επεσήμανε σε ανάρτησή του πως το «πραγματικό Champions League» ξεκινάει τώρα που ξεκινούν τα νοκ άουτ ματς της φάσης των «16», ενώ εξέφρασε την ελπίδα του να φτάσει με την ομάδα του, που αύριο αντιμετωπίζει την Πόρτο, ως το τέλος.

«Αυτό είναι το πραγματικό Champions League, η νοκ άουτ φάση. Είναι σαν να ξεκινάει ένας άλλος διαγωνισμός και από εδώ και πέρα όλοι πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους γιατί η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Τα τελευταία δύο χρόνια αποκλειστήκαμε νωρίς, αλλά συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά κάθε χρονιά όπως και φέτος.

Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα και ελπίζω να είναι το ξεκίνημα της μεγάλης πορείας που θέλουμε να κάνουμε μέχρι τον τελικό. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο, φιλοδοξία για τη νίκη και 100% συγκέντρωση στο στόχο μας. Πάμε παιδιά, Fino Alla Fine», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ρονάλντο.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις