Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Η κηδεία της στη Ρουμανία με φανέλες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας

Ρούξι Ντουμιτρέσκου: Η κηδεία της στη Ρουμανία με φανέλες του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας
Eurokinisi

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε το πρωί της Τετάρτης (06.03.2024) στην πόλη Γκοβόρα της Ρουμανίας, η κηδεία της εμβληματικής αρχηγού της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούξι Ντουμιτρέσκου, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πριν από λίγα 24ωρα..

Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί θαυμαστές βρέθηκαν στην κηδεία της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, για να πουν το τελευταία “αντίο”ν στην σπουδαία μορφή του γυναικείου βόλεϊ και του Παναθηναϊκού.

Θυμίζουμε ότι η 46χρονη “έφυγε” από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς, έχοντας κοσμήσει με την παρουσία της το ελληνικό βόλεϊ αγωνιζόμενη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της εθνικής Ελλάδας, με την οποία αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Όπως αναφέρει Μέσο από τη Ρουμανία, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου κηδεύτηκε -την ώρα που ουρανός… έκλαιγε- με τις φανέλες που φόρεσε στην μεγάλη της καριέρα. Τη γαλανόλευκη της Εθνικής Ελλάδας με το νο 18, αλλά και την πράσινη του Παναθηναϊκού με το νο9.

Να αναφέρουμε ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ στη Ρουμανία, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ντουμιτρέσκου, η οποία αφήνει πίσω της έναν 14χρονο γιο, που απέκτησε με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο οποίος “έφυγε” επίσης από τη ζωή μετά από “μάχη” με τον καρκίνο.

Μάλιστα μία φωτογραφία των δυο τους, με τον γιο τους, έκανε την εμφάνισή της, μαζί με άλλες από την αθλητική της πορεία στην Ελλάδα, αλλά και από τη ζωή της στην Αθήνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις