Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ρουμπιάλες: Δεν επιτρέπεται να πλησιάζει την Ερμόσο στα 500 μέτρα

Ρουμπιάλες: Δεν επιτρέπεται να πλησιάζει την Ερμόσο στα 500 μέτρα

Ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν θα επιτρέπεται να πλησιάσει την Τζένι Ερμόσο σε απόσταση κοντινότερη των 500 μέτρων, μετά την απόφαση του εισαγγελέα της υπόθεσης. 

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Λουίς Ρουμπιάλες, από εδώ και στο εξής δεν θα μπορεί να πλησιάσει την Τζένι Ερμόσο στα 500 μέτρα μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την κίνηση του να φιλήσει την αρχηγό της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της χώρας.

Από την πλευρά του ο Ρουμπιάλες υποστήριξε ότι το φιλί που έδωσε στην διεθνή παίκτρια ήταν συναινετικό και δεν έκανε κάποια σεξουαλική επίθεση προς το μέρος της Ερμόσο.

Για την ώρα οι έρευνες συνεχίζονται με τον ισπανικό Τύπο μάλιστα να αναφέρει πως σε περίπτωση κριθεί ένοχος από το δικαστήριο, τότε η ποινή του μπορεί να φτάσει και τα τέσσερα χρόνια.

Την ίδια ώρα 39 συνολικά παίκτριες με ανακοίνωση τους έκαναν γνωστά τα αιτήματα για αλλαγές που ζητούν από την ομοσπονδία της Ισπανίας για να επιστρέψουν στην Εθνική ομάδα της χώρας, με τις διεθνείς παίκτριες να αναφέρουν πως νιώθουν έλλειψη ασφάλειας. 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις