Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σακίλ Ο’Νιλ για τον γιο του: «Είναι σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά με σουτ»

Σακίλ Ο’Νιλ για τον γιο του: «Είναι σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά με σουτ»
youtube

“Τα παιδιά τα δικά μας είναι τα καλύτερα”φαίνεται πως σκέφτεται ο Σακίλ Ο’Νιλ και γι’ αυτό θεωρεί πως ο γιος του, Σαρίφ, είναι τόσο καλός όσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και μάλιστα, διαθέτει και καλύτερο μακρινό σουτ από τον Έλληνα “αστέρα” των Μπακς!

Ο γιος Σακίλ Ο’ Νιλ προσπαθεί να βρει το… δρόμο του στο χώρο του μπάσκετ και ο θρυλικός σέντερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον… κανακάρη του, συγκρίνοντας τον με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ότι ο Σαρίφ Ο’΄Νιλ έχει καλύτερο σουτ από τον “Greek Freak”. Πάντως, εάν δούμε τα στατιστικά του 22χρονου (είχε φέτος στο LSU μόλις 2,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, γι’ αυτό κι αποφάσισε να αλλάξει κολέγιο), τα λεγόμενα του Σακίλ δεν πρέπει να έχουν μεγάλη βάση.

«Ελπίζω σε όποιο κολέγιο κι αν πάει να έχει ευκαιρίες. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως έχω έναν… Γιάννη Αντετοκούνμπο, με καλό σουτ. Μακάρι να πάει κάπου να δείξει το ταλέντο του. Όπου κι αν επιλέξει να πάει, τον στηρίζω. Είναι μεγάλος άντρας πια, αλλά είχε πολλή ατυχία ως τώρα στην πορεία του. Πρέπει απλά να γίνει λίγο κακός. Τον διδάξαμε με τη μητέρα του να είναι πολύ καλός, αλλά του έχω πει πως κάποιες φορές είναι εντάξει να παραβαίνεις τους κανόνες», τόνισε ο θρύλος του ΝΒΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις