Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σακίλ Ο’Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σακίλ Ο’Νιλ και Τσαρλς Μπάρκλεϊ αποθέωσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΠΗΓΗ Reuters/youtube

Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’Νιλ έσταζαν… μέλι για τη νέα μεγάλη εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μιλγουόκι Μπακς, σχολιάζοντας στην εκπομπή που συμμετέχουν στο TNT, τη νίκη των Μπακς επί των Κλίπερς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εκπληκτικό double-double (54π.-18 ριμπ.) και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μεγάλη ανατροπή και νίκη επί των Λος Άντζελες Κλίπερς (106-105). Για μια ακόμα φορά, ο “Greek freak” υποχρέωσε τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τον Σακίλ Ο’Νιλ να… αποκληθούν στις ικανότητές του.

«Είδα τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Για μένα αυτός είναι ο Γιάννης. Λατρεύω να βλέπω αυτό το παιδί να παίζει, είναι ο παίκτης που εργάζεται πιο σκληρά από κάθε άλλον», σχολίασε ο Μπάρκλεϊ, αλλά πρόσθεσε: «Πιστεύω πως χρειάζονται μια ανταλλαγή οι Μπακς. Ξέρω ότι συναντήθηκαν με τον Κράουντερ. Είναι ένας παίκτης που θα ταίριαζε σε κάθε ομάδα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Σανς τον άφησαν να φύγει».

«Ο Γιάννης είναι πραγματικός ηγέτης. Παίζει με μεγάλη ορμή, δεν τα παρατάει ποτέ και γι’ αυτό δεν μπορείς παρά να αγαπάς αυτό το παιδί», τόνισε ο Σακίλ Ο’Νιλ στο πάνελ του TNT.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις