Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σακίλ Ο’ Νιλ: “Καλύτερα να ακυρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ. Κανείς δεν θα σέβεται έναν τέτοιο πρωταθλητή”

Σακίλ Ο’ Νιλ: “Καλύτερα να ακυρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ. Κανείς δεν θα σέβεται έναν τέτοιο πρωταθλητή”
ΦΩΤΟ Reuters

Την άποψη πως το ΝΒΑ πρέπει να διακόψει οριστικά τη σεζόν, μετά από όσα έχουν συμβεί ελέω κορονοϊού φέτος εξέφρασε ο παλαίμαχος σταρ, Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο θρυλικός παλαίμαχος NBAer, Σακίλ Ο’Νιλ, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της ακύρωσης της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, δηλώνοντας μάλιστα πως δεδομένων των συνθηκών, όποιος και να το κατακτήσει δεν θα έχει το σεβασμό των υπολοίπων ως δίκαιος πρωταθλητής.

“Νομίζω ότι είναι καλύτερα να ακυρώσουμε τη σεζόν. Όλοι να πάνε σπίτια τους, να είναι υγιείς και να επιστρέψουν τη νέα σεζόν. Απλά να ακυρώσουμε τη σεζόν. Προσπαθούμε τώρα να πιέσουμε την επιστροφή και να επισπεύσουμε τα playoffs, αλλά οι παίκτες; Όποια ομάδα κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, θα έχει έναν… αστερίσκο. Δεν θα έχουν τον σεβασμό των άλλων. Τι θα γίνει εάν μία ομάδα που δεν διεκδικούσε φέτος το πρωτάθλημα, ξαφνικά με όλα αυτά που γίνονται και το νέο φορμάτ των playoffs το καταφέρει; Κανείς δεν πρόκειται να τη σεβαστεί. Γι’ αυτό, ας την ακυρώσουμε. Θα πρέπει να νοιαστούμε για την ασφάλεια των φιλάθλων και των ανθρώπων. Ας επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σακίλ Ο’ Νιλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις