Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Σακίλ Ο’ Νιλ σε Αντετοκούνμπο: «Δε μπορεί να λες ότι δεν ήταν αποτυχία»

Σακίλ Ο’ Νιλ σε Αντετοκούνμπο: «Δε μπορεί να λες ότι δεν ήταν αποτυχία»

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό των Μπακς από τους Χιτ στα πλέι οφ του NBA έχουν προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις, με τον Σακίλ Ο’ Νιλ να έχει διαφορετική άποψη από τον Έλληνα σούπερ σταρ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θεωρεί αποτυχία τον πρόωρο αποκλεισμό των Μπακς, γεγονός που βρίσκει τελείως αντίθετο τον Σακίλ Ο’ Νιλ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο συγκεκριμένος αποκλεισμός και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε είναι αποτυχία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ Ο’ Νιλ:

«Όταν παρουσιάζεσαι ως ο καλύτερος, πρέπει να νικάς. Αν δεν το κάνεις, είναι αποτυχία. Δεν είναι κακό. Δεν είμαι αποτυχημένος ως παίκτης, αλλά απογοήτευσα την πόλη και απέτυχα να πετύχω τους στόχους μου. Τελεία. Πήρε το πρωτάθλημα πριν από δύο χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τι περιμένει ο κόσμος να κάνεις μετά από αυτό. To back-to-back. Να νικήσεις ξανά.

Αποκλείστηκαν στον δεύτερο γύρο των playoffs, εντάξει, αλλά επέστρεψαν και πήραν την πρώτη θέση στην regular season. Αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκαν από τους 8ους της κανονικής διάρκειας. Δεν μπορείς να χάνεις από τους 8ους και να λες ότι δεν είναι αποτυχία».

Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούς τη λέξη αποτυχία, σου αφήνει αυτή την αρνητική αίσθηση. Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ακόμα και οι καλύτεροι έχουν αποτύχει. Απλώς αυτοί κερδίζουν από την αποτυχία στον κόσμο του αθλητισμού».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις