Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σακίρα – Πικέ: Full in love στη Νέα Υόρκη με τα παιδιά [pics, vids]

Πικέ Σακίρα Νέα Υόρκη
Φωτογραφία twitter @PiqueFansBR

Με ταξίδι στη Νέα Υόρκη… οικογενειακώς “γιόρτασε” ο Ζεράρ Πικέ όχι μόνο τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο classico αλλά και τα Χριστούγεννα. Πήρε τη Σακίρα και τα παιδιά και πήγαν να δουν… NBA.

Ο Ζεράρ Πικέ, η Σακίρα και οι δυο γιοί τους, ο Μίλαν και ο Σάσα, ήταν στις πρώτες σειρές του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν στη Νέα Υόρκη για να δουν το ματς ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Φυσικά, δυο τόσο γνωστά πρόσωπα δεν ήταν δυνατό να ξεφύγουν από τον φωτογραφικό φακό. Φωτογραφίες του ζευγαριού και των παιδιών τους να βλέπουν το ματς από τις θέσεις δίπλα στο παρκέ κατέκλυσαν τα social media.

https://twitter.com/PiqueFansBR/status/945502895369224192

Σακίρα – Πικέ: Κρίση; Ποια κρίση;

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα και η διάσημη τραγουδίστρια έβαλαν με αυτόν τον τρόπο τέλος στις φήμες που τους ήθελαν ένα βήμα από τον χωρισμό.

Χαμογελαστοί και άνετοι, ο Πικέ και η Σακίρα απόλαυσαν κάθε στιγμή από την παρουσία τους στο θρυλικό γήπεδο της Νέας Υόρκης.

https://twitter.com/PiqueFansBR/status/945382925897519105

Η οικογένεια Πικέ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα

Λίγες ώρες μετά την εμφατική νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου (3-0), ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε χριστουγεννιάτικη άδεια στους ποδοσφαιριστές του.

Ο αμυντικός της Μπάρτσα δεν έχασε χρόνο. Πήρε τη Σακίρα και τα παιδιά και πέταξαν για Νέα Υόρκη.

https://twitter.com/3gerardpiqueBR/status/945133991010684930

https://youtu.be/0Zk1Kz0XPfA

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις