Πέμπτη, 2 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Έχασε και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open η Ελληνίδα τενίστρια

Σάκκαρη – Κόλινς 0-2: Έχασε και έμεινε εκτός τελικού στο Charleston Open η Ελληνίδα τενίστρια
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ(6-3, 6-3) από την Ντανιέλ Κόλινς στα ημιτελικά του Charleston Open και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντανιέλε Κόλινς (Νο.19) με την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 στα σετ(6-3, 6-3 στα γκέιμ) και να σταματά στα ημιτελικά η-εξαιρετική της-πορεία στο Charleston Open.

Το πρώτο σετ δεν ξεκίνησε καλά για την Σάκκαρη, καθώς η Κόλινς έκανε μπρέικ μόλις στο δεύτερο γκέιμ του πρώτου σετ και έδειξε κατευθείαν τις προθέσεις της.
Η Σάκκαρη πήρε ένα σερί τεσσάρων νικηφόρων γκέιμ, κάνοντας το μπρείκ στην αντίπαλο της στο πέμτο γκειμ, δείχνοντας παράλληλα ότι μπορεί να πάρει το σετ.

Ωστόσο η Αμερικανίδα αθλήτρια έχοντας περισσότερη ψυχραιμία «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη στο όγδοο γκέιμ, κάνοντας παράλληλα το δεύτερο μπρέικ της.

Στη συνέχεια κρατόντας το σερβίς της η Κόλινς έκανε το 6-3 και πήρε το πρώτο σετ.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ξανά με άσχημο τρόπο για την Σάκκαρη, καθώς η Κόλινς έκανε μπρέικ στο πρώτο μόλις γκέιμ, μεταφέροντας τεράστια πίεση και άγχος στην αντίπαλο της.

Παρότι έφτασε κοντά στο μπρέικ στο έκτο γκέιμ, η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να το πετύχει, με την ίδια να παραδίνεται από δυνάμεις.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Κόλινς να κάνει το δεύτερο μπρέικ της στο σετ στο ένατο και τελευταίο γκέιμ, αποτέλεσμα που της έδωσε και τη νίκη στον αγώνα.

Με αυτό τον τρόπο η Κόλινς που πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το Miami Open κέρδισε με 2-0 σετ και θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της μέσα στο 2024, αφού θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Charleston Open την Τζέσικα Πεγκούλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις