Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάκκαρη: «Χαρούμενη για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι»

Σάκκαρη: «Χαρούμενη για τη νίκη σε ένα δύσκολο παιχνίδι»
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε πως είναι χαρούμενη για τη νίκη στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της για το Australian Open, εκφράζοντας παράλληλα πως είχε αρκετή πίεση πριν το παιχνίδι.

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη με 2-0 σετ(6-4, 6-1) απέναντι στην Ζουοσουάν Μπάι, στο εναρκτήριο παιχνίδι της για το Australian Open, με την Ελληνίδα τενίστρια να αναφέρει μετά το τέλος του παιχνιδιού πως είναι αρκετά χαρούμενη για την έκβαση του αγώνα και την πρόκριση της στην επόμενη φάση του τουρνουά.

«Πάντα είσαι αγχωμένος πριν από τον 1ο γύρο ενός Grand Slam, ειδικά σ’ αυτό το γήπεδο. Θέλεις να παίξεις καλά, ξέρεις πως όταν είσαι top seed θα παίζεις απέναντι σε παίκτες που θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν εναντίον σου.

Είχα χάσει τους 3 τελευταίους αγώνες μου σε 1ους γύρους Grand Slam οπότε για μένα ήταν ένα δύσκολο ματς συναισθηματικά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να κάνω τη δουλειά σωστά και να κάνω τουλάχιστον ένα καλό 2ο σετ”, τονισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στις δηλώσεις που έκανε στο flash interview, και πρόσθεσε:

“Αφού κέρδισα το 1ο σετ πλησίαζα στη νίκη και ένιωθα καλύτερα το παιχνίδι μου. Κατά μια έννοια ένιωσα ανακούφιση που κατάφερα να πάρω το 1ο σετ χωρίς να παίξω το καλύτερό μου τένις. Κάποιες φορές πρέπει να κερδίζεις με άσχημο τρόπο, αλλά σίγουρα αυτό το 2ο σετ δεν ήταν άσχημο» ήταν τα λόγια της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις