Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-0: Πρώτη ήττα για τους Πειραιώτες στα φιλικά

Σάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-0: Πρώτη ήττα για τους Πειραιώτες στα φιλικά

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη του ήττα στα φιλικά προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ηττήθηκε με 3-0 πό τη Σάλτσμπουργκ στο γήπεδο του Κουφστάιν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει για ακόμα μία φορά διάφορα πρόσωπα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν καλή εικόνα στο πρώτο ημίωρο, αλλά στη συνέχεια να δέχονται δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 33’ από φάουλ του Γιανούζοβιτς, η μπάλα κόντραρε στον Ελ Αραμπί που βρισκόταν στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα του Τζολάκη. Δύο λεπτά μετά (35’), ο Νίκο Καπάλντο επιχείρησε σουτ λίγο έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Μπουχαλάκη, πήρε ύψος και κατέληξε στο βάθος της εστίας των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει πριν το ημίχρονο κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 43’, όμως η κεφαλιά του Ελ Αραμπί βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια η προσπάθεια του Παπασταθόπουλου σταμάτησε στον Κουν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζολάκης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση στο 54’ σε σουτ του Μπέρνεντερ, ενώ στο 60’ ο Μασούρας είχε ακόμη μία καλή στιγμή, χωρίς όμως να μπορέσει να νικήσει τον γκολκίπερ της Σάλστμπουργκ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 67’ με πλασέ του Αντεγέμι, ο οποίος είχε και δυνατό σουτ στο δοκάρι στο 90’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Kεν, Κοϊτά (34’ Σούτσιτς), Κγιέργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σόλετ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Όκαφορ. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι Αντεγέμι, Κρίστενσεν, Μπέρνεντερ, Αντάμου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (66’ Κρίστινσον), Ανδρούτσος (66’ Λαλά), Σεμέδο (46’ Μάρκοβιτς), Παπασταθόπουλος (66’ Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48’ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (66’ Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (66’ Κουντέ), Πέπε (66’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς (66’ Αλγκασίμ Μπα), Μασούρας (66’ Τσούμιτς), Αραμπί (66’ Βρουσάι).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις