Δευτέρα, 6 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μιλγουόκι Μπακς 121-125: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τα αποτελέσματα στο NBA

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μιλγουόκι Μπακς 121-125: Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Γιάννη Αντετοκούνμπο – Τα αποτελέσματα στο NBA
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ασταμάτητος κόντρα στον Βίκτορ Γουενμπανιάμα και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 125-121 επί των Σαν Αντόνιο Σπερς, επαναφέροντας την ομάδα του στα θετικά αποτελέσματα στο NBA.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τους Ιντιάνα Πέισερς, οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να περάσουν με το διπλό από την έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα, αλλά και να “κλειδώνει” τη νίκη με ένα καλάθι και φάουλ στο φινάλε.

Ο “Greek Freaκ” είχε 44 πόντους, με 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 τάπα στο ματς, ενώ ο Ντέμιαν Λίλαρντπρόσθεσε 25 πόντους με 10 ασίστ και ο Κρις Μίντλετον 12 πόντους. Για τους ηττημένους Τεξανούς, ο Βασέλ με 34 πόντους και ο Γουενμπανιάμα με 27 πόντους και 9 ριμπάουντ, “πάλεψαν” για τη νίκη, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ηττήθηκαν στο ντέρμπι από τους Ντένβερ Νάγκετς, με 130-127, με τον Νίκολα Γιόκιτς να “αγγίζει” το triple double με 34 πόντους, 10 ασίστ και 9 ριμπάουντ, πετυχαίνοντας και ένα “τρελό” νικητήριο καλάθι.

Οι “Slash Brothers” είχαν εξαιρετική εμφάνιση για τους “Πολεμιστές” με τον Στεφ Κάρι να τελειώνει τον αγώνα με 30 πόντους και τον Κλέι Τόμπσον να προσθέτει 24 πόντους, αλλά οι πρωταθλητές του NBA, “απέδρασαν” με το διπλό από το Σαν Φρανσίσκο.

Τα αποτελέσματα στο NBA

Σαν Αντόνιο Σπερς – Μιλγουόκι Μπακς 121-125

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντένβερ Νάγκετς 127-130

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις