Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαν σήμερα το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)

Σαν σήμερα το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (pic)
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΚ εγκατέλειψε οριστικά το γήπεδο “Νίκος Γκούμας” πριν από 17 χρόνια, δίνοντας σαν σήμερα το τελευταίο της παιχνίδι εκεί, κόντρα στον Άρη.

Οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν από τότε να δουν ξανά την ομάδα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και πλέον το “όνειρό” τους βρίσκεται μερικά… βήματα πριν γίνει πραγματικότητα, αφού η “Αγιά Σοφιά” είναι πλέον στα τελευταία στάδια της κατασκευής της.

Μέσα στο 2021 λοιπόν, η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ξανά παιχνίδι στην ιστορική της έδρα, επιστρέφοντας μετά από περίπου 18 χρόνια στο “σπίτι” της. Για την ιστορία, το τελευταίο παιχνίδι της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν μια νίκη με 4-0 επί του Άρη για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, με τον Ίλια Ίβιτς να σκοράρει το τελευταίο γκολ, στις 3 Μαΐου του 2003.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

“Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια! Ήταν 3 Μαΐου 2003! Έχουν περάσει 6.210 ημέρες μακριά από το σπίτι μας και από το τελευταίο ματς στο «Νίκος Γκούμας» και το 4-0 επί του Άρη με τον Ίλια Ίβιτς να σκοράρει το τελευταίο γκολ σε ένα από τα ιστορικότερα γήπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Ο χρόνος της επιστροφής πλησιάζει…”

Συμπληρώθηκαν 17 χρόνια! Ηταν 3 Μαϊου 2003!Εχουν περάσει 6.210 ημέρες μακριά από το σπίτι μας και από το τελευταίο…

Gepostet von AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ am Samstag, 2. Mai 2020

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις