Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαντιό Μανέ: Ο γάμος με 18χρονη, η αναμονή της ενηλικίωσης και η κατακραυγή στα social media

Σαντιό Μανέ: Ο γάμος με 18χρονη, η αναμονή της ενηλικίωσης και η κατακραυγή στα social media

Ο Σαντιό Μανέ παντρεύτηκε την αγαπημένη του Αϊσα Τάμπα! Ο 31χρονος σποδοσφαιριστης της Αλ Νασρ και η 18χρονη παντρεύτηκαν στο Ντακάρ της Σενεγάλης, ολοκληρώνοντας έτσι τη συμφωνία που είδε δοθεί, πριν χρόνια.

Ο Σαντιό Μανέ έμεινε πιστός στις παραδόσεις του τόπου και της οικογενείας του και αποφάσισε να νοικοκυρευτεί. Ο 31χρονος Μανέ δεν είχε απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με την εξωγηπεδική του ζωή και η αλήθεια είναι ποτέ δεν είχε συνδεθεί με κάποια κοπέλα.

“Έχω δει πολλά κορίτσια να με ρωτούν γιατί δεν είμαι παντρεμένος, αλλά λυπάμαι, ίσως χάνετε τον χρόνο σας. Η γυναίκα που θα παντρευτώ δεν θα είναι στα κοινωνικά δίκτυα. Επιθυμώ να παντρευτώ μια γυναίκα που σέβεται τον Θεό και προσεύχεται καλά. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει την επιλογή του στην αγάπη” είχε αναφέρει σε δηλώσεις του.

Μετά από χρόνια… μοναξιάς, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Αλ Νασρ παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άισα Τάμπα, στην πατρίδα τους την Σενεγάλη.

Ωστόσο αίσθηση προκαλεί, ότι η εκλεκτή του Μανέ είναι μόλις 18 ετών. Ο Σενεγαλέζος τη γνώρισε όταν αυτή ήταν σε ηλικία 16 ετών και η σχέση τους επισημοποιήθηκε φέτος, με την ενηλικίωση της Τάμπα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Σενεγάλη, ο Μανέ έβλεπε κρυφά για δύο χρόνια (!) την αγαπημένη του.

Πιστός μουσουλμάνος ο Μανέ, είχε δείξει τις προθέσεις του για την Άισα καλύπτοντας όλα τα έξοδά της μέχρι να τελειώσει το σχολείο και μόλις ενηλικιώθηκε, έγινε γυναίκα του.

Πάντως οΣαντιό Μανέ δεχθεί έντονη κριτική στα social media, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχει με την σύζυγο του! Μέσα της Σενεγάλης αναφέρουν πως η εν λόγω κυρία προοριζόταν εδώ και χρόνια για σύζυγος του και ο Σενεγαλέζος σαν πιστός Μουσουλμάνος την αποκατέστησε με το που έγινε 18 ετών.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mouhamed Niang(@magvision_evens_officiel)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mouhamed Niang(@magvision_evens_officiel)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις