Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σαντιό Μανέ: Θα πληρώσει τεράστιο πρόστιμο ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου για το χτύπημα στον Σανέ

Σαντιό Μανέ: Θα πληρώσει τεράστιο πρόστιμο ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου για το χτύπημα στον Σανέ
Reuters

Η απαράδεκτη κίνηση του Σαντιό Μανέ, να χτυπήσει τον συμπαίκτη του στην Μπάγερν Μονάχου, Λερόι Σανέ, δεν μένει ατιμώρητη από τους Βαυαρούς. Ο αποκλεισμός του Σενεγαλέζου από το προσεχές ματς της ομάδας κόντρα στην Χόφενχαϊμ ήταν κάτι… πολύ μικρό, αφού ο παίκτης καλείται να πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο.

Σαντιό Μανέ και Λερόι Σανέ τσακώθηκαν μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League (3-0), με τον Σενεγαλέζο να φτάνει στο σημείο να χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε πως ο Σαντιό Μανέ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, ως μια αρχική τιμωρία του Σενεγαλέζου για το περιστατικό με τον Σανέ.

Η Μπάγερν Μονάχου όμως δεν μένει μόνο σε αυτή την κίνηση, αφού ο Μανέ φαίνεται πως θα βάλει… βαθιά το χέρι στην τσέπη! Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bild, οι Βαυαροί επέβαλαν στον Σενεγαλέζο πρόστιμο που φτάνει τις 500.000 ευρώ, θέτοντας τον παράλληλα επαόριστον εκτός ομάδας, μέχρι τουλάχιστον το θέμα να μην απασχολεί άλλο τα αποδυτήρια της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν δημοσιεύματα στη Γερμανία που αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, ο Μανέ να “τελειώσει” από την Μπάγερν, κατά την μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις