Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σαπεκοένσε: Ανείπωτη τραγωδία! Απίστευτες εικόνες από τους εναπομείναντες παίκτες [pics]

ΦΩΤΟ twitter.com/InvictosSomos
ΦΩΤΟ twitter.com/InvictosSomos

Πριν από λίγες ημέρες στην Σαπεκοένσα πανηγύριζαν την πρόκριση τελικό του κόπα Σουνταμερικάνα. Τώρα όμως τα χαμόγελα εξαφανίστηκαν. Κλάματα και κατεβασμένα κεφάλια.

Τα αποδυτήρια της Σαπεκοένσα είναι πλέον έρημα. Πέρα από 4 παίκτες που επέζησαν, η ομάδα.. ξεκληρίστηκε, σε μια αεροπορική τραγωδία που θα σημαδέψει την αθλητική ιστορία.

Όσοι παίκτες της “Chape” έμειναν πίσω στην Βραζιλία είναι απαρηγόρητοι. Κλάματα, σκυμμένα κεφάλια… θρήνος. Όλοι ψάχνουν να μάθουν τι ακριβώς έγινε και χάθηκαν οι συμπαίκτες τους. Οι εικόνες τα λένε όλα…

Ένας από αυτούς είναι ο Αλεχάντρο Μαρτινούτσιο που δεν ακολούθησε τους συμπαίκτες του στην “πτήση θανάτου”, λόγω τραυματισμού. O ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά “Δεν το πιστεύω ότι ζω. Σώθηκα επειδή ήμουν τραυματίας. Νιώθω τεράστια θλίψη για τους συμπαίκτες μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσευχηθώ για αυτούς”.

Ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας Ιβάν Τότσο έκανε μια σύντομη δήλωση στην τηλεόραση: “Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κλαίνε στην πόλη μας, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε αυτό, γιατί η Σαπεκοένσε είναι ο μεγαλύτερος λόγος για τη χαρά στην πόλη μας”.

Συγκλονισμένοι, οι οπαδοί της ομάδας στην πόλη Σαπέκο, έσπευσαν να βρεθούν έξω από το γήπεδο , με την θλίψη να είναι… ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε