Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σαράποβα: “Αυτό που πέρασα ήταν εφιάλτης”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η Μαρία Σαράποβα μετράει τις ημέρες για να επιστρέψει στα γήπεδα του τένις, μετά τις χθεσινές εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεσή της και τη μείωση της ποινής της από το Διαιτητικό Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) κατά εννέα μήνες.

Η 29χρονη Ρωσίδα τενίστρια, που δικαιώθηκε στην έφεση της και θα επιστρέψει στους αγώνες μέσα στο 2017, δήλωσε ανακουφισμένη, μιλώντας χθες σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού PBS:

«Νιώθω ανακουφισμένη, καθώς έχω την ευκαιρία να παίξω τένις ξανά, αλλά αυτό που πέρασα ήταν εφιάλτης. Τιμωρήθηκα γιατί έπαιρνα ένα φάρμακο για δέκα χρόνια με συνταγή γιατρού και ήταν νόμιμο. Σκεφτόμουν πως γινόταν να μην το ήξερα; Υπήρχαν τόσοι τρόποι να το μάθω και εγώ δεν το ήξερα. Υποθέτω πως το πήρα για δεδομένο, μου φαινόταν εντελώς φυσικό να παίρνω κάτι που ήταν νόμιμο», δήλωσε σχετικά η «Μάσα», η οποία υπογράμμισε πως ακόμα και σήμερα, δεν πιστεύει πως το φάρμακο μελντόνιουμ μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις των αθλητών, επομένως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη λίστα με τις απαγορευμένες ουσίες.

Στη συνέντευξη αυτή η κάτοχος πέντε Grand Slams τίτλων δήλωσε πως δε σταμάτησε να προπονείται, παρόλο που δε γνώριζε καν την ημερομηνία που θα επέστρεφε στα τουρνουά: «Δεν προπονούμουν για τα τουρνουά, αλλά το έκανα για μένα και αισθανόμουν πολύ καλά. Ποτέ δεν δέχτηκα τη λέξη απόρριψη στη ζωή μου, γεννήθηκα για να είμαι αγωνίστρια και αυτό θα συνεχίσω να κάνω.»

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε