Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σαράποβα σε δημοσιογράφο! “Είσαι παντρεμένος;” [vid]

Σαράποβα σε δημοσιογράφο! “Είσαι παντρεμένος;” [vid]

Η Ρωσίδα τενίστρια επέστρεψε στη δράση έπειτα από 15 μήνες, μετά την άρση της τιμωρίας της και βρίσκεται στη Ρώμη για να συμμετάσχει στο ιταλικό Open. Πέρα όμως από τις αθλητικές της ικανότητες… συνεχίζει να πουλάει και η προσωπική της ζωή.

Η πρεμιέρα της στο open ήταν νικηφόρα και -σε συνέντευξη Τύπου- μετά από τις καθιερωμένες ερωτήσεις, ένας δημοσιογράφος προσπάθησε να ασχοληθεί και με την προσωπική ζωή της Σαράποβα.

Σε ερώτηση για το εάν έχει εγκλιματιστεί μετά την επιστροφή της στους αγώνες, η Σαράποβα είπε: “Αισθάνομαι πως σε κάθε αγώνα, την κάθε μέρα, μαθαίνω κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, για το πω να προετοιμάζομαι για έναν αγώνα. Τώρα που είμαι πίσω σε αυτά τα τουρνουά, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτές τις πόλεις, να ξυπνάω στη Ρώμη ή στη Μαδρίτη, με κάνει πολύ χαρούμενη”.

Ο δημοσιογράφος εκμεταλλεύτηκε αυτή την απάντηση και ρώτησε τη “Μάσα” εάν είναι χαρούμενη με το να ξυπνάει στη Ρώμη ακόμα και χωρίς σύντροφο. Η Σαραπόβα δεν έκανε κάποιο σχόλιο στην αρχή και αρκέστηκε στο να χαμογελάσει.

Όταν όμως ο δημοσιογράφος επέμεινε λέγοντας “Θα ήταν ωραίο”, τότε η Ρωσίδα του αποκρίθηκε: “Είναι έτσι; Θα ήταν ωραίο, εντάξει, μπορεί για σένα. Είσαι παντρεμένος;”. Η απάντηση της -φυσικά- προκάλεσε το γέλιο στην αίθουσα…

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε