Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σαρκαστικό σχόλιο του προέδρου της ΤΣΣΚΑ: “Μόνο 9 εκατ. στον Μιλουτίνοφ; Γιατί όχι 18;”

Σαρκαστικό σχόλιο του προέδρου της ΤΣΣΚΑ: “Μόνο 9 εκατ. στον Μιλουτίνοφ; Γιατί όχι 18;”
ΦΩΤΟ Intime

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, τα ποσά που ακούγονται ότι θα δώσει η ρωσική ομάδα προκειμένου να αποκτήσει τον σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η είδηση ότι ο σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κυκλοφόρησε από χθες (11/4), με το φερόμενο ως ποσό της μετεγγραφής να… ζαλίζει. Τα 9.000.000 ευρώ, που φερόταν ότι θα δώσει η ρωσική ομάδα, εν μέσω της οικονομικής κρίσης που δημιουργεί ο κορονοϊός μάλιστα, θα έκαναν τον Σέρβο, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη. 

“Ο Μιλουτίνοφ υπέγραψε ήδη με την ΤΣΣΚΑ και θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στην Ευρώπη”

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, όμως διέψευσε με τον δικό του μοναδικό τρόπο τα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν, αφού εμφανίστηκε αρκετά ειρωνικός, όσον αφορά το χρηματικό ποσό της μετεγγραφής. 

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του στη ρωσική ιστοσελίδα “rsport.ria.ru”, o Βατούτιν έδειξε εκνευρισμένος, σχολιάζοντας: “Φυσικά, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ. Η ΤΣΣΚΑ είμαστε. Γιατί 9 εκατ. ευρώ; Γράψτε 18. Με την οικονομία να διαλύεται και τα νέα να είναι όλο και χειρότερα υπάρχουν περιορισμοί παντού, αλλά η ΤΣΣΚΑ θα πετάξει εκατομμύρια από το τραπέζι. Είμαστε από άλλο πλανήτη”.

Η έλευση Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ στέλνει στην… έξοδο τον Κουφό

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας του στρατού δεν σταμάτησε εκεί, αφού αποκάλυψε ότι υπάρχει πλάνο μειώσεων λόγω της πανδημίας, αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: “Λόγω της καραντίνας και της απομόνωσης δε μπορώ να θυμηθώ πότε έπιασα στυλό για να υπογράψω κάτι. Για την ΤΣΣΚΑ, για όλες της ομάδες της Euroleague, είναι πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό στους μισθούς των παικτών που έχουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις