Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σάρωσε στο Σίλβερστον ο Τιο ‘Ελληνας με τη Marussia

Σάρωσε στο Σίλβερστον ο Τιο ‘Ελληνας με τη Marussia

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές στην πίστα του Σίλβερστοουν στην Αγγλία, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος GP3, με τον Κύπριο πιλότο της Marussia Manor να έχει σημειώσει τον καλύτερο χρόνο του διημέρου.

Ο χρόνος αυτός σημειώθηκε στις απογευματινές δοκιμές της Πέμπτης (4/4), την ώρα που το πρωί της ίδιας μέρας ο ‘Ελληνας ήταν στην 8η θέση της γενικής κατάταξης στην οποία την πρώτη θέση είχε ο Ιταλός Ντ. Φουμανέλλι (Trident) με 1:45.213, χρόνος κατά 4,9 δευτερόλεπτα καλύτερος από τον αντίστοιχο περυσινό στην ίδια πίστα.

Τρίτος ήταν ο Φοντάνα του οποίου όμως οι χρόνοι στο απογευματινό σκέλος δεν μέτρησαν γιατί το μονοθέσιό του βρέθηκε εκτός κανονισμών. Έτσι, ο ‘Ελληνας, που στο μεταξύ είχε ανεβάσει ρυθμούς, βρέθηκε στη 2η θέση με χρόνο 1:45.821. Το πρωτάθλημα που περιλαμβάνει συνολικά οκτώ αγώνες, θα ξεκινήσει από την πίστα της Καταλούνια στη Βαρκελώνη το τριήμερο 10-12 Μαίου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Tιο Έλληνας θα δοκιμαστεί από την ομάδα της Marussia στη Formula 1 στο πλαίσιο των δοκιμών που κάνει η ομάδα για νέους οδηγούς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε