Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σαρωτικός Παναθηναϊκός! “Προπόνηση” με Λευκάδα πριν τον τελικό κυπέλλου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Δεν ίδρωσε και μάλιστα έβγαλε κάποιες πολύ όμορφες φάσεις. Ο παναθηναϊκός επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία της Δόξα Λευκάδας (90-61) για την 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και θα πάνε ε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Περίπου 8.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκαν την “Ημέρα Φιλάθλου” του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και… χαμογέλασαν από αυτό που είδαν.

Άμυνα και ευστοχία από τα 6.75 είχαν και πάλι την τιμητική τους στο παιχνίδι των “πρασίνων”, το οποίο συνδύασε αυτή τη φορά ρεσιτάλ δημιουργίας και κυριαρχίας των ριμπάουντ και βοήθησε τους γηπεδούχους να φτάσουν χωρίς… άγχος στη νίκη και στην επιστροφή τους στην κορυφή (υπερτερεί ο Ολυμπιακός στην ισοβαθμία).

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 90-61 της ουραγού Κύμης, για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, διεύρυνε σε 9-0 το αήττητο του ΟΑΚΑ και πλέον επικεντρώνεται στη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (18/2). Ο Κένι Γκάμπριελ (17π.) ξεχώρισε από την ομάδα του Πασκουάλ.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 51-27, 72-39, 90-61

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε