Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάσα Βεζένκοφ: Οι διαπραγματεύσεις με Σακραμέντο Κινγκς και ο χώρος που άνοιξε μέσω του draft

Σάσα Βεζένκοφ: Οι διαπραγματεύσεις με Σακραμέντο Κινγκς και ο χώρος που άνοιξε μέσω του draft
Intime.gr

Άμεσα αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις του Σάσα Βεζένκοφ με τους Σακραμέντο Κινγκς. Δεν θα αργήσει να ξεκαθαρίσει η συγκεκριμένη υπόθεση με τον παίκτη του Ολυμπιακού.

Το NBA Draft 2023 ολοκληρώθηκε και πλέον οι Σακραμέντο Κινγκς μπορούν να διαπραγματευθούν επίσημα με τον Σάσα Βεζένκοβ (μπορούν να διαπραγματευτούν με παίκτες, των οποίων ΄χουν τα δικαιώματα).

Ο Βούλγαρος φόργουορντ του Ολυμπιακού περιμένει να ακούσει την πρόταση που έχουν να του κάνουν οι «βασιλιάδες» και να σκεφτεί αν θα παραμείνει στην Ευρώπη.

Οι Σακραμέντο Κινγκς είχαν το Νο. 24 στο ντραφτ του ΝΒΑ, όμως αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανταλλαγές, προκειμένου να ανοίξουν χώρο στο salary cup κι έτσι να δώσουν ένα Mid-Level συμβόλαιο στον Σάσα Βεζένκοφ.

Θυμίζουμε ότι μέσα στη σεζόν που πέρασε, άνθρωποι των Κινγκς έκαναν αρκετά ταξίδια, προκειμένου να δουν από κοντά τον “αστέρα” του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι το buy-out του Βεζένκοφ φτάνει το 1,5 εκατομμύριο δολάρια, με deadline το μέσο του Ιουλίου.

Από αυτό το ποσό, οι Κινγκς μπορούν να καλύψουν σύμφωνα με τους κανονισμούς του NBA (Excluded International Player Payment) το 50%, οπότε το υπόλοιπο (750.000 δολάρια) θα πρέπει να το πληρώσει ο αθλητής μετά από συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τις δόσεις και για τις ημερομηνίες καταβολής τους.

Οι Κινγκς θέλουν τον Βεζένκοβ -σίγουρα ως παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο, σαν πρώτη αλλαγή- το έδειξαν με τη συμπεριφορά τους στο draft και αναμένεται να το δείξουν άμεσα και με την πρότασή τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις