Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σαχτάρ Ντόνετσκ – ΑΕΚ 0-5: Απολαυστική στο τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία με Λιβάι Γκαρσία και Ζίνι

Σαχτάρ Ντόνετσκ – ΑΕΚ 0-5: Απολαυστική στο τελευταίο της φιλικό στην Ολλανδία με Λιβάι Γκαρσία και Ζίνι
Intime.gr

Στο πιο “δυνατό” φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην Ολλανδία, η ΑΕΚ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει με 5-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Χατ-τρικ ο Λιβάι Γκαρσία. Πολύ καλό ματς ο Στίβεν Τσούμπερ. Δυο γκολ ο Ζίνι στα τελευταία λεπτά. Από μια αποβολή για κάθε ομάδα, στο πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχει πρόβλημα με Νόρντιν Άμραμπατ, που έφυγε για τα αποδυτήρια με δυο κίτρινες κάρτες.

Ανεβάζει “στροφές” η ΑΕΚ και εντυπωσιάζει! Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είχε εξαιρετική απόδοση κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και με τους Λιβάι Γκαρσία και Ζίνι να… παίρνουν το όπλο τους, “σκόρπισε” με 5-0 τους Ουκραούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι “κιτρινόμαυροι” επιστρέφουν αύριο στην Ελλάδα (14.07) έχοντας δώσει άλλα δυο φιλικά στην Ολλανδία. Στο πρώτο, ηττήθηκαν 1-0 από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ , ενώ στο δεύτερο επικράτησαν 3-0 της νταμπλούχου Βελγίου, Αντβέρπ.

Να αναφέρουμε ότι η ΑΕΚ είδε τον Νορντίν Άμραμπατ να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα, πριν τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, γεγονός όμως που δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο πρώτο επίσημο ματς της ομάδας. Σύμφωνα και με την ενημέρωση του διαιτητή, το γεγονός πως ο Μαροκινός “έφυγε” με δυο κίτρινες κάρτες, είναι αυτό που τον κάνει να μην στείλει σχετικό report στις Ομοσπονδίες κι έτσι δεν υπάρχει θέμα (σε άλλη περίπτωση θα υπήρχε πρόβλημα, αφού το φιλικό είναι καταγεγραμμένο από τις Ομοσπονδίες των δυο χωρών). Να αναφέρουμε ότι και η Σαχτάρ αγωνίστηκε από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε να βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία. Ο επιθετικός από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο σημείωσε χατ-τρικ (12′, 40′, 65′), την ώρα που ο Τσούμπερ ξεχώριζε για τον τρόπο που βοηθούσε την ανάπτυξη της ομάδας. Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Ζίνι, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι και «έλαμψε», σκοράροντας δυο φορές (83′, 85′).

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις