Σάββατο, 4 Μαΐ
22oC Αθήνα

Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μπήκε στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό

Σε καραντίνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μπήκε στο πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό

Σε καραντίνα βρίσκεται ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς όπως έγινε γνωστό μπήκε στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA. Ο 27χρονος Έλληνας φόργουορντ των «Ελαφιών» τέθηκε εκτός λίστας εναντίον των Ιντιάνα Πέισερς την Τετάρτη (14/12) . 

Σύμφωνα με δημοσίευμά του ο δημοσιογράφος του ESPN, Adrian Wojnarowski, τόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όσο και ο συμπαίκτης του Ουές Μάθιους μπήκαν στο πρωτόκολλο του κορονοϊού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι ο ίδιος θετικός στον κορονοϊό, ή αν έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Σημειώνεται ότι στο πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA τοποθετούνται αθλητές που έχουν νοσήσει από κορονοϊό ή έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Ο 27χρονος σούπερ σταρ αναμένεται να μείνει σε καραντίνα για περίπου δύο εβδομάδες, θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια των Μιλγουόκι Μπακς, ενώ είναι αρκετά πιθανό να μην προλάβει να επιστρέψει για το χριστουγεννιάτικο παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις