Σε όλα άριστα πήρε η Ελλάδα στη διοργάνωση των διεθνών αγώνων ποδηλασίας στη Ρόδο το 2020

Κορυφαία παγκόσμια διάκριση της Ελλάδας στην αξιολόγηση των διεθνών αγώνων International Tour of Rhodes στην ποδηλασία το έτος 2020.

Το International Tour of Rhodes είναι ο μοναδικός UCI 2.2 αγώνας που διεξάγεται στη Ρόδο και συνδιοργανώνεται με συνέπεια την τελευταία τετραετία από τον Ροδήλιο Π.Ο. Ρόδου, την Sports Tours Hellas την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου. Είναι ένας αγώνας που προσελκύει μεγάλα ονόματα ανερχόμενων αστέρων της διεθνούς ποδηλασίας δρόμου προσφέροντας έντονο θέαμα και αξιολογήθηκε για πρώτη φορά από την UCI με την καλύτερη βαθμολογία σε όλα τα επίπεδα αξιολόγησης.

Ο πίνακας αξιολόγησης και βαθμολογίας εστάλη από την UCI στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας στα πλαίσια της συνεργασίας για τον προγραμματισμένο για τον Απρίλιο νέο διεθνή αγώνα και πάλι στη Ρόδο.
Το International Tour of Rhodes ήταν χωρισμένο σε 3 ετάπ με μερικές πολύ δύσκολες αναβάσεις σε πολύ όμορφες διαδρομές.

Το μεγαλεπήβολο όραμα των διοργανωτών έγινε πραγματικότητα με πολύ συλλογική δουλειά των τοπικών παραγόντων της Ρόδου, του μεγάλου αριθμού εθελοντών οι οποίοι βοήθησαν στην αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών, ικανοποιώντας τους αθλητές. Παράλληλα η συμπαράσταση της φιλόξενης τοπικής κοινωνίας και των χορηγών που επέλεξαν να στηρίξουν αυτή την μοναδική προσπάθεια, οδήγησαν σε ένα άρτιο αποτέλεσμα, κι απέδειξαν ότι οι Έλληνες μπορούμε να αψηφήσουμε εμπόδια και να παρουσιάζουμε αποτελέσματα και διακρίσεις.
Η ελληνική ποδηλασία θα πρέπει να αισθάνεται περήφανη γι’ αυτούς τους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις στη Νορβηγία για τους νεκρούς εργάτες και σκέψεις για μποϊκοτάζ

Μουντιάλ 2022: Αντιδράσεις στη Νορβηγία για τους νεκρούς εργάτες και σκέψεις για μποϊκοτάζ

Τρεις ομάδες της Νορβηγίας πιέζουν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να μποϊκοτάρει το Μουντιάλ του 2022 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο Κατάρ, αφού οι ... Διαβάστε περισσότερα