Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το ΣΕΦ αλλάζει! Ποιο είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης

Το ΣΕΦ αλλάζει! Ποιο είναι το σχέδιο της Κυβέρνησης
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Κυβέρνηση αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικό λίφινγκ στο ΣΕΦ, αρχίζοντας από τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου. Δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να αναρτηθούν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ οι διαγωνισμοί που θα αφορούν στην ανακατασκευή και την αναμόρφωση του ΣΕΦ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, το σχέδιο της Κυβέρνησης προβλέπει την αναμόρφωση κυρίως του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ, με την ανακατασκευή των χώρων αναψυχής και των γηπέδων που είναι σήμερα εγκαταλελειμμένα.

Υπάρχουν ακόμα σκέψεις για αξιοποίηση της ταράτσας του κλειστού και κατασκευής ξενοδοχείου (50-60 κλινών) , το οποίο θα μισθώνεται για αθλητικό τουρισμό. Στόχος της Κυβέρνησης αλλά και του Γιώργου Βασιλειάδη είναι να προσελκύσουν επενδυτές ή ιδιώτες, ώστε να μπορεί να βγάζει τα 3,4 εκατ. που απαιτούνται το χρόνο για την επιχορήγησή του από το Κράτος.

Όσον αφορά τον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος χρησιμοποιεί ως έδρα του το ΣΕΦ, αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις με τους ανθρώπους της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, προκειμένου να βρεθεί ένα πλάνο που θα ευνοεί και τις δύο πλευρές.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις