Σάββατο, 4 Μαΐ
18oC Αθήνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Δεν τους αφήνει ούτε χρόνο να πανηγυρίσουν την ισοφάριση

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 1-2: Δεν τους αφήνει ούτε χρόνο να πανηγυρίσουν την ισοφάριση
Reuters

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το 3/3 στην Premier League. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έφτασε πολύ κοντά στο να “κόψει” βαθμούς από τους πρωταθλητές Αγγλίας, κάνοντας το 1-1 στο 85′, αλλά τρία λεπτά μετά, ο Ρόδρι της… πήρε τη χαρά κι έδωσε τη νίκη (2-1) στους “πολίτες”. Χαμένο πέναλτι αλλά και γκολ από τον Χάαλαντ.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της στη φετινή Premier League και Τρίτη σε τρεις αγωνιστικές πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπαιξε αμυντικά και προσπάθησε να εμποδίσει την Μάντσεστερ Σίτι, από το να σκοράρει, κρατώντας το 0-0 για περίπου μια ώρα. Σε αυτό το διάστημα, οι «πολίτες» έχασαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με τον Χάαλαντ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, σε εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα του Τζορτζ Μπάλντοκ τελικά δέχθηκε το 0-1 από τον Νορβηγό επιθετικό, με κεφαλιά στο 63’. Στους πανηγυρισμούς της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα συμμετείχε κι ένας οπαδός, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αγκάλιασε και φίλησε τον Χάαλαντ.

ΦΩΤΟ Reuters

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ άρχισε να γίνεται πιο επιθετική και στο 85’ έφτασε στην ισοφάριση με το τέρμα του Μπογκλ. Η Μάντσεστερ Σίτι, όμως, δεν της άφησε χρόνο για πανηγυρισμούς, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Ρόδρι διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους. Στην τελευταία καλή φάση του ματς το σουτ του Αχμέντοτζιτς έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Έντερσον.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις