Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σερβία: Χωρίς Κάλινιτς στο Παγκόσμιο – Δύσκολα Γιόκιτς και Μίτσιτς

Σερβία: Χωρίς Κάλινιτς στο Παγκόσμιο – Δύσκολα Γιόκιτς και Μίτσιτς

Η Σερβία αναμένεται να παραταχθεί με μεγάλες απουσίες στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο του μπάσκετ, αφού ο Νίκολα Κάλινιτς ενημέρωσε την ομοσπονδία πως θα απουσιάζει, την στιγμή που οι Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίσιτς είναι εξαιρετικά αμφίβολοι.

Όπως αναφέρει το «Mozzartsport» ο Κάλινιτς γνωστοποίησε στην ομοσπονδία πως θέλει να αναρρώσει από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τη φετινή σεζόν και ως εκ τούτου δεν θα δώσει το παρών στο Μουντομπάσκετ.

Την ίδια στιγμή ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς Νίκολα Γιόκιτς δύσκολα θα θελήσει να βρεθεί στην αποστολή των Σέρβων, αφού είχε μια αρκετά μεγάλη χρονιά σε συλλογικό επίπεδο και όπως είναι λογικό επιθυμεί να ξεκουραστεί όσο το δυνατό περισσότερο.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να γίνει και με τον νεοφερμένο στην λίγκα Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος θέλει να δουλέψει στην offseason του ΝΒΑ και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στο ξεκίνημα του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το εν λόγω δημοσίευμα, τότε μιλάμε για τρεις άκρως σημαντικές απουσίες για την Σερβία, η οποία θα χάσει τους κορυφαίους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις