Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σέρχιο Αγκουέρο για το τελευταίο του παιχνίδι: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι και οι λέξεις δεν έβγαιναν»

Σέρχιο Αγκουέρο για το τελευταίο του παιχνίδι: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι και οι λέξεις δεν έβγαιναν»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Σέρχιο Αγκουέρο αναφέρθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του με την Μπαρτσελόνα και συγκλονίζει με την περιγραφή της κατάστασής του, αφού φαίνεται ότι κινδύνευσε η ζωή του στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο μετά τη μετεγγραφή του στην Μπαρτσελόνα, ο Αγκουέρο αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εξαιτίας ενός προβλήματος στην καρδιά, το οποίο και εντοπίστηκε μετά την αδιαθεσία του σε αγώνα με την Αλαβές. Ο ίδιος ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε λοιπόν, όσα έζησε σε εκείνο το ματς, με την εξομολόγησή του να είναι ανατριχιαστική.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αγκουέρο τόνισε τα εξής: «Ένιωσα σαν να πνίγομαι, δεν ένιωσα πόνο. Είχα μεγάλη πίεση στο κεφάλι μου. Σκέφτηκα ότι ήταν επειδή ήμουν σωματικά άρρωστος και σκέφτηκα: “Σκατά, είμαι τόσο κακός”. Πήδηξα για μια κεφαλιά. Πήγαν στην κόντρα και άρχισα να ζαλίζομαι. Ένιωσα ότι θα λιποθυμούσα και ήθελα να ηρεμήσω. Ήθελα να πω κάτι και οι λέξεις δεν έβγαιναν. Έπιασα το χέρι του αρχηγού της Αλαβές σαν να έλεγα: “Σταματήστε το παιχνίδι”. Άρχισε να ουρλιάζει και σταμάτησαν το παιχνίδι. Όταν ηρέμησα, ένιωσα ότι η καρδιά μου άρχισε να χτυπά πιο γρήγορα. Εκεί με έπιασε η κρίση αρρυθμίας. Μια εβδομάδα πριν μου είχε συμβεί στην προπόνηση, αλλά είχε περάσει μόνο 20 δευτερόλεπτα» 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις