Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σέρχιο Αγκουέρο: Τέθηκε επ΄αόριστον εκτός Μπαρτσελόνα, για «καρδιακή αρρυθμία» κάνουν λόγο στην Ισπανία

Σέρχιο Αγκουέρο: Τέθηκε επ΄αόριστον εκτός Μπαρτσελόνα, για «καρδιακή αρρυθμία» κάνουν λόγο στην Ισπανία
Reuters

Ο Σέρχιο Αγκουέρο έγινε αλλαγή στο 41΄ του Μπαρτσελόνα – Αλαβές (1-0), παραπονούμενος για πόνο στο στήθος. Τι αναφέρουν τα Μέσα από την Ισπανία.

Ο Σέρχιο Αγουέρο ανησύχησε τους πάντες στην Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου (30/10) κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλαβές.

Ο Αργεντινός επιθετικός είχε ενοχλήσεις στο στήθος, αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Αγουέρο θα παραμένει για τουλάχιστον μια-δυο μέρες ακόμη εκεί, προκειμένου να παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, για να υποβληθεί σε μία ολοκληρωμένη καρδιολογική μελέτη κι έτσι να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο παράγοντας που του προκάλεσε τις ενοχλήσεις στο στήθος.

Ο Αγκουέρο δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να βεβαιωθεί ότι θα είναι απολύτως υγιής. Ο καταλανικός σύλλογος θα εκδώσει ανακοίνωση όταν έχει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια του και υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση.

Πάντως, η καταλανική «Sport», ανέφερε την Κυριακή ότι οι πρώτες εξετάσεις του Αγκουέρο έδειξαν καρδιακή αρρυθμία κι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Το πρόβλημά του, δηλαδή, εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από τότε που εντάχθηκε στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα, αλλά νωρίτερα.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις