Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σεβίλλη – Λέστερ: Ο Βάρντι έβαλε… φωτιά στον επαναληπτικό! [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Έμεινε “ζωντανή”. Η Σεβίλλη έπαιξε πολύ καλά στο “Σάντσεθ Πιχουάν” έδειξε να παίρνει ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League προηγούμενη με 2-0, αλλά το γκολ του Τζέιμι Βάρντι δίνει μεγάλες ελπίδες στη Λέστερ, ενόψει του επαναληπτικού στην Αγγλία (2-1). Απέκρουσε πέναλτι ο Σμάιχελ.

Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 73΄ (το πρώτο του στο Champions League) ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ρεβάνς του “Κινγκ Πάουερ”, που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου. Η Σεβίλλη ήταν τρομερή μέσα στην έδρα της, αλλά το τελικό 2-1 με την Λέστερ αφήνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης… ανοικτή.

Η άμυνα της Λέστερ ήταν πολύ αργή για την Σεβίλλη, που είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απώλεσε τεράστια ευκαιρία στο 13′ για να ανοίξει το σκορ. Ο Μόργκαν “κλάδεψε” τον Κορέα, αλλά ο Σμάιχελ απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του παίκτη που το κέρδισε.

Ο Δανός πορτιέρε είπε μεγάλο “όχι” στο 22′ σε σουτ του Εσκουδέρο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά το γκολ ήρθε τελικά τρία λεπτά αργότερα. Η σέντρα του Εσκουδέρο βρήκε τον Σαράμπια, που με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0.

Με την έναρξη της επανάληψης (50′), η Σεβίλλη πλησίασε σε ένα ακόμα γκολ, με το σουτ του Βιτόλο να στέλνει την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Σμάιχελ. Το 2-0 ήταν θέμα χρόνου και έγινε στο 62′. Ο Γιόβετιτς έστρωσε στον Κορέα, που με ωραίο πλασέ από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Ανδαλουσιάνων, πετυχαίνοντας έτσι και το πρώτο του τέρμα στο Champions League.

Την ώρα λοιπόν που οι Ανδαλουσιανοί έδιεξαν να είναι… καβάλα στο άλογο, η Λέστερ έφτασε στο 2-1 με το τέρμα του Βάρντι, δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, η κεφαλιά του Ραμί έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι ενδεκάδες:

ΣΕΒΙΛΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Ρίκο, Φερέιρα, Νασρί, Κορέα (63΄ Ιμπόρα), Ενζονζί, Γιόβετιτς, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Βιτόλο, Ραμί, Λενγκλέ (55΄ Καρίκο)

ΛΕΣΤΕΡ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Ντρινκγουότερ, Μόργκαν, Χουτ, Μούσα (58΄ Γκρέι), Βάρντι, Ολμπράιτον (88΄ Αμαρτέι), Σίμπσον, Εντιντί, Μαχρέζ, Φουχς

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε