Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Σίφουνας” ο Ηρακλής! “Τριάρα” στην Κέρκυρα

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Ηρακλής, ο οποίος πέρασε εντυπωσιακά από την Κέρκυρα, επικρατώντας του ΑΟΚ με 3-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superleague. Σκόρερ των νικητών ήταν οι Λεοζίνιο (35΄), Δώνης (40΄) και Κούρος (76΄).

Την ώρα που ο Ηρακλής προσπαθεί να “διώξει” την ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών που του επιβλήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στον αγωνιστικό χώρο τα πάει… καλύτερα. Αυτό φάνηκε και από το πρώτο ημίχρονο μέσα στην έδρα του ΑΟΚ αφού -μετά από ένα κακό παιχνίδι- κατάφερε να προηγηθεί με 0-2.

Οι Θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στην πρώτη φάση του ματς!Στο 35′ και μετά από τραγική έξοδο του Αραμπατζή, η μπάλα έφτασε στον Λεοζίνιο, που έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα και μετά από νέα.. ανοησία του πορτιέρε των γηπεδούχων, ο Δώνης διπλασίασε τα τέρματα του “γηραιού”!

Στο 76΄, από όμορφη μεταβίβαση του Γροντή, ο Κούρος μπήκε από αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Σιόντη που έκανε το τάκλιν και ξεγέλασε τον Αραμπατζή, αφού άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αραμπατζής, Γκόμες, Ιωάννου, Ζορντάο Ντιόγκο (61΄ Κόντος), Βενέτης, Σιόντης, Γεωργίου, Κέβιν Ντιόγκο (77΄ Γεωργακόπουλος), Νίκιτς (73΄ Ζορμπάς), Επστάιν, Τουράμ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Στάμου, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντζόγλου, Λεοζίνιο (65΄ Γροντής), Μοντέιρο (84΄ Ζιαμπάρης), Κούρος, Περόνε (72΄ Μπαστακός).

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε