Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σιγιού Γουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός από το US Open για την Ελληνίδα τενίστρια

Σιγιού Γουάνγκ – Μαρία Σάκκαρη 2-1: Ήττα και πρόωρος αποκλεισμός από το US Open για την Ελληνίδα τενίστρια
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη μετά από έναν αγώνα θρίλερ που κρίθηκε στο τρίτο σετ, δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σετ από την Κινέζα Σιγιού Γουάνγκ και αποχαιρέτησε το US Open.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρόλο που ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί με αντίπαλο τη Σιγιού Γουάνγκ, γνώρισε την ήττα με  2-1 σετ (3-6, 7-5, 7-5) και αποχαιρέτησε το US Open από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Ο αγώνας

Η Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε δυναμικά το πρώτο σετ και με δυο break κατάφερε και επικράτησε σχετικά εύκολα δείχνοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα με το Νο 75 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Σίγιου Γουάνγκ όμως δεν παράτησε το παιχνίδι μπαίνοντας δυναμικά στο δεύτερο σετ στο οποίο έγιναν απανωτά break και από τις δυο τενίστριες.

Τελικά η Κινέζα τενίστρια κράτησε το σερβίς της μετά το τρίτο break, επικρατώντας 7-5 στο δεύτερο σετ.

Στο τελευταίο σετ οι δυο αθλήτριες έδωσαν μεγάλη μάχη και μετά από εκατέρωθεν break, έφεραν τη Γουάνγκ να προηγείται με 6-5.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να κάνει το break, με τη Γουάνγκ να κρατάει το σέρβις της και να καταφέρνει να προκριθεί στην επόμενη φάση του US Open, πετυχαίνοντας μια από τις σημαντικότερες νίκες στην καριέρα της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις