Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πανό των οπαδών της Μόντσα για τον Καβαλιέρε έξω από το νοσοκομείο

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πανό των οπαδών της Μόντσα για τον Καβαλιέρε έξω από το νοσοκομείο
Reuters

Μήνυμα συμπαράστασης στον ιδιοκτήτη της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι -που νοσηλεύεται στην εντατική- έστειλαν οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας, με πανό έξω από το νοσοκομείο.

Ο ιδιοκτήτης της Μόντσα και πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο του “Σαν Ραφαέλε” του Μιλάνου από τις 4 Απριλίου, με αναπνευστικά προβλήματα που του έχει προκαλέσει η λευχαιμία.

«Τα νέα είναι ενθαρρυντικά, αντιδρά στην θεραπεία. Ελπίζω να αναρρώσει το συντομότερο δυνατό» ανέφερε σχετικά την Πέμπτη (06.04) ο υπουργός εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Αντόνιο Ταγιάνι

Στο μεταξύ, ο Αλμπέρτο Τσανγκρίλο, προσωπικός γιατρός του προέδρου της F1, έχει φτάσει ήδη στο Σαν Ραφαέλε και παρότι πιέστηκε πολύ από τους δημοσιογράφους απέφυγε να κάνει δηλώσεις.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ανησυχίας, οι οπαδοί της Μόντσα θέλησαν να δείξουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του Καβαλιέρα, με πανό που τοποθέτησαν έξω από το νοσοκομείο.

Πάμε Σίλβιο, η Μόντσα είναι μαζί σου” γράφει το πανό που φέρει την υπογραφή των φανατικών οπαδών του ιταλικού συλλόγου στο “Σαν Ραφαέλε” του Μιλάνου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις