Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαι υπερήφανος»

Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι: «Είμαι υπερήφανος»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League, αλλά και υπερήφανος για το μαχητικό πρόσωπο που έδειξε η ομάδα του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Λίγο μετά το τέλος του δεύτερου προημιτελικού και την «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησαν οι «ροχιμπλάνκος» στην Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. πρώτο ματς 1-0 υπέρ των «πολιτών»), ο Αργεντινός προπονητής των Μαδριλένων, δήλωσε:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί έχουμε αποκλεισθεί και θέλω πάντα να κερδίζω, ανεξάρτητα από το πώς. Γιατί οι νίκες γιορτάζονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Οπως όλοι στην ζωή, έχω προτεραιότητες.

Και απόλυτη προτεραιότητα, είναι η νίκη. Και μετά, θέλω να είμαι υπερήφανος για αυτό που παράγει η ομάδα μου. Είμαι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα της Ατλέτικο, γιατί αγωνίζεται. Εχουμε τον τρόπο μας να παίξουμε, καλό ή κακό, αλλά παλεύουμε. Το ποδόσφαιρο έχει πολλές πτυχές, δεν πρόκειται να κρίνω τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος.

Παίξαμε με τα όπλα μας, εναντίον της -ίσως- καλύτερης ομάδας. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενος που αποβλήθηκα, αλλά είμαι ήρεμος, γιατί ξέρω ότι οι «παλιοί» -όπως ο Λουίς Αραγονές- που έφυγαν, αλλά και όσοι έφυγαν την περίοδο της πανδημίας, θα έχουν δει σήμερα (σ.σ. εχθές) μια ομάδα να αγωνίζεται. Και είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις