Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο προς τους παίκτες της Μπολόνια

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Συγκλονιστικό μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο προς τους παίκτες της Μπολόνια
youtube

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν χάνει το χαμόγελο του! Με ανάρτηση στα social media, η Μπολόνια δημοσίευσε βίντεο, με την εμψυχωτική ομιλία του Σέρβου τεχνικού μέσα από το νοσοκομείο προς τους παίκτες των “ροσομπλού”, ενόψει του ματς με την Μίλαν.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Σϊνισα Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε πως δίνει μια νέα μάχη με τη λευχαιμία και, για αυτό το λόγο, θα χρειαστεί να νοσηλευτεί, για ένα διάστημα.

Στη βιντεοκλήση που έκανε, ο Μιχαΐλοβιτς απευθύνεται προς τους ποδοσφαιριστές του και συγκλονίζει με τα λόγια του, στέλνοντάς το μήνυμα πως θα είναι πάντα δίπλα τους, έστω και αν χρειάζεται να βρίσκεται σε δωμάτιο νοσοκομείου.

“Δεν θα είμαι εκεί σωματικά, αλλά ψυχικά θα είμαι πάντα μαζί σας. Η αίθουσα είναι διαμορφωμένη για όλους τους αγώνες, είμαι σε συνεχή επαφή με το προσωπικό. Δυστυχώς, το κάναμε ήδη πριν από μερικά χρόνια, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μου θα παλέψω για εσάς, όπως είμαι σίγουρος ότι θα παλέψετε και για εμένα.

Κερδίσαμε αυτή την ασθένεια μια φορά στο παρελθόν, έτσι μπορούμε να το κάνουμε ξανά, δεν έχω καμία αμφιβολία. Η ζωή δεν είναι μια ευθεία γραμμή, υπάρχουν καμπύλες, σκαμπανεβάσματα, ακόμα και ξαφνικές λακκούβες στις οποίες πέφτεις, αλλά πρέπει να σηκωθείς ξανά και να συνεχίσεις το ταξίδι.

Στις δύσκολες στιγμές, βλέπεις το θάρρος και την αντίδραση των ανθρώπων. Υπάρχουν δύο δρόμοι που μπορείτε να ακολουθήσετε, ο ένας είναι καταστροφικός, να παραπονεθείτε και να χάσετε την πίστη σας. Ο άλλος είναι εποικοδομητικός, αναζητώντας τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Προσκολλημένος σε αυτό.

Μένω σε ένα δωμάτιο που είναι περίπου τρία μέτρα τετραγωνικά. Είναι μια προσωρινή κατάσταση, θα νικήσω αυτή την ασθένεια, έχω πίστη στους γιατρούς, οπότε θέλω ενθουσιασμό και όχι ανήσυχα πρόσωπα. Ξέρω ότι θα κερδίσω. Μαζί πρέπει να είμαστε ενωμένοι, αν χρειαστείτε κάτι, είμαι στη διάθεσή σας. Ξέρω ότι η κατάστασή μας είναι δύσκολη με τα αποτελέσματα, αλλά όχι με τις εμφανίσεις” ανέφερε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις