Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκάνδαλο στο ισπανικό ποδόσφαιρο – Ύποπτος για πλαστογραφία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας

Σκάνδαλο στο ισπανικό ποδόσφαιρο – Ύποπτος για πλαστογραφία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας
ΦΩΤΟ Reuters

Μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη έχει ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Λουίς Ρουμπιάλες, αλά και ο Γενικός Γραμματέας, Αντρέου Καμπς, για πλαστογράφηση εγγράφου. Οι δύο κλήθηκαν σε δίκη στις 21 Μαΐου στη Μαδρίτης, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε το abc.es.

Η υπόθεση αφορά καταγγελία για προσπάθεια του Ρουμπιάλες να νομιμοποιήσει 19 νέα μέλη στη Γενική Συνέλευση, κάτι που θα επηρέαζε την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου, ενώ όταν αυτό δεν πέτυχε εισηγήθηκε τη μείωση των μελών σε 5 και κατάφερε να πάρει έγκριση από το Αθλητικό Συμβούλιο.

Στη συνέχεια κι αφού δεν πέρασε αυτή η πρότασή του από το Διοικητικό Δικαστήριο Αθλητισμού, επιχείρησε να μειώσει από 19 σε 5 τον αριθμό των μελών, κάτι που έγινε δεκτό από το Εθνικό Αθλητικό Συμβούλιο.

Η καταγγελία για πλαστογραφία αφορά το έγγραφο που παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση της ομοσπονδίας, τον περασμένο Δεκμέβριο, όταν και θα ψηφιζόταν η μείωση των μελών.

Η υπόθεση πάντως αυτή πιθανώς θα κοστίσει πολύ στον Ρουμπιάλες, ο οποίος στις επερχόμενες εκλογές θα έχει ως αντίπαλο τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, που διεκδικεί την προεδρία.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις