Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκέψεις Λεμπρόν Τζέιμς για φινάλε στην καριέρα του

Σκέψεις Λεμπρόν Τζέιμς για φινάλε στην καριέρα του

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έριξε τη βόμβα του μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς, δηλώνοντας ότι σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί, ακολουθώντας τον πολύ καλό φίλο του, Καρμέλο Άντονι, ο οποίος κρέμασε τη φανέλα του.

Ο “Βασιλιάς” του NBA κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το μέλλον του και – για πρώτη φορά – φάνηκε να σκέφτεται την απόσυρση. Συγκεκριμένα, απάντησε: “Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Πρέπει να σκεφτώ πολλά για εμένα σχετικά με το μπάσκετ”.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς σίγουρα τάραξε τα νερά του NBA με τις δηλώσεις του, ωστόσο δύσκολα θα σταματήσει το μπάσκετ τη νέα σεζόν, αφού στο παρελθόν έχει τονίσει ότι θα ήθελε να συνυπάρξει με τον μεγάλο του γιο, Μπρόνι, στο NBA πριν αποσυρθεί. 

Για να συμβεί αυτό, ο “Βασιλιάς” θα πρέπει να αντέξει ακόμα δύο χρόνια τουλάχιστον, μιας και ο γιος του δεν πρόκειται να παίξει στο NBA πριν τη σεζόν 2024-25.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει κατακτήσει τα πάντα στο NBA, μετρώντας τέσσερα πρωταθλήματα (δύο με τους Χιτ και από ένα με τους Καβαλίερς και τους Λέικερς) και ισάριθμα βραβεία MVP τελικών, τέσσερα βραβεία MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA σε κανονική περίοδο και playoffs και ο μοναδικός στην ιστορία της λίγκας με +30.000 πόντους, +10.000 ριμπάουντ και +10.000 ασίστ στην καριέρα του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις