Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

«Σκληρή» κριτική σε Ιτούδη: «Είναι πεισματάρης, για πόσο καιρό θα τον ανεχτείτε;» (video)

«Σκληρή» κριτική σε Ιτούδη: «Είναι πεισματάρης, για πόσο καιρό θα τον ανεχτείτε;» (video)

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για την 26η αγωνιστική της Euroleague, αλλά ο τρόπος που συνέβη αυτό έφερε σκληρή κριτική προς το πρόσωπο του προπονητή της, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο κορυφαίος Έλληνας τεχνικός δέχθηκε “επίθεση” από τον  Βλαντιμίρ Γκομέλσκι, σχολιαστή των αγώνων της ρωσικής ομάδας και γιο του θρύλου του συλλόγου, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, για το γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κινδύνεψε με ήττα στο τέλος, παρότι είχε βρεθεί να προηγείται και με πάνω από 20 πόντους διαφορά.

Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Πήγε για την επική ανατροπή, αλλά ήταν άτυχος (video)

Στη σχετική κριτική του, ο Γκομέλσκι ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής; «Δεν γίνεται να υπερασπίζεσαι με αυτό τον τρόπο το πλεονέκτημα που είχες. Και είναι αδύνατο να παίζεις έτσι, όπως έκανε ο Ιτούδης. Γενικά είμαι κατά της απόλυσης προπονητή κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά η υπομονή εξαντλείται. Είναι τόσο πεισματάρης! Η ομάδα του χάνει την πρωτοβουλία της. Τι σημαίνει να χάνεις την πρωτοβουλία σου; Σημαίνει ότι δίνεις ψυχολογικό αβαντάζ στον αντίπαλο.

Δεν κάνει τις σωστές αλλαγές, παίρνει time out σε λάθος στιγμές και μιλάει όλη την ώρα στους διαιτητές. Φοβήθηκα πάρα πολύ μην δεχθεί καμία τεχνική ποινή στο τελευταίο του time out. Για πόσο καιρό μπορείτε να τον ανεχτείτε!»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gomelsky Vladimir (@gomelsky_vladimir)

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις