Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός, Ρέαμπτσιουκ: «Δεν με απασχολεί αν θα έρθει άλλο αριστερό μπακ»

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός, Ρέαμπτσιουκ: «Δεν με απασχολεί αν θα έρθει άλλο αριστερό μπακ»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα για τα Play Offs του Europa League την Πέμπτη (26/8) και ξεκαθάρισε ότι «έχουμε κάνει τη μισή δουλειά» και πως «πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο». 

Σοβαρότητα και προσήλωση στον στόχο πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ώστε να «καθαρίσει» την υπόθεση πρ΄ποκριση στους ομίλους του Europa League, όπως δήλωσε ο Μολδαβός αριστερός μπακ των Πειραιωτών, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος τόνισε ακόμα -όσον αφορά τις μετεγγραφές- πως ο ανταγωνισμός είναι καλός, αλλά δεν τον απασχολεί αν θα έρθει κι άλλος παίκτης στην θέση του, αφού ο ίδιος κοιτά πως θα δουλεύει και θα βελτιώνεται διαρκώς.

Όσα είπε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στη συνέντευξη Τύπου 

Για το κλίμα στην ομάδα πριν από τη ρεβάνς: «Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει χαλάρωση, έχουμε κάνει τη μισή δουλειά, πρέπει να την ολοκληρώσουμε με καλό τρόπο και είμαστε συγκεντρωμένοι για το στόχο μας. Ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και της πρόκρισης».

Για τη γνώμη του για τους νέους συμπαίκτες που ήρθαν φέτος: «Ήρθαν για να αυξήσουν την ποιότητα, είναι ευπρόσδεκτοι και θα κάνουμε τα πάντα για να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για το πόσο έχει επηρεάσει το ρυθμό η αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος: «Δεν είναι κάτι θετικό, θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει. Συγκεντρωνόμαστε σε ό,τι μπορούμε να ελέγξουμε, τα άλλα τα αφήνουμε εκτός Ρέντη και προπονούμαστε κανονικά».

Για την μετεγγραφή αριστερού μπακ και αν θα τον βοηθήσει ο ανταγωνισμός: «Δεν το σκέφτομαι, μόνο να δουλεύω για να βοηθάω το σύλλογο, αυτό με απασχολεί. Σίγουρα είναι πάντα καλός ο ανταγωνισμός, αλλά με απασχολεί μόνο να δουλεύω».

Για το αν η πιθανή πρόκριση της Σέριφ από την πατρίδα του στο Champions League τον εκπλήσσει: «Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και έχουν ποιότητα, όλες οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν την καλύτερη εμφάνιση και να τα καταφέρουν»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις