Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

“Σοκ” στην ΑΕΚ με Σιμόες!

“Σοκ” στην ΑΕΚ με Σιμόες!
Intime.gr

Ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ. Η Ένωση χάνει τον Αντρέ Σιμόες, λίγο πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και την πρεμιέρα της στο Europa League.

Νέο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ, μετά από αυτό του Λιβαι Γκαρσία. Ο Αντρέ Σιμόες ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση και οι εξετάσεις που έκανε σήμερα (14.10.2020) έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο.

Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται να μείνει στα “πιτς” για τρεις με τέσσερις εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σημαντικές αναμετρήσεις, μέχρι την επόμενη διακοπή της Superleague για τις υποχρεώσεις της Εθνικής στο Nations League.

Ο Σιμόες θα χάσει σίγουρα το κυριακάτικο ντέρμπι (18/10, 20:30) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Superleague, την εκτός έδρας πρεμιέρα της Ένωσης με την Μπράγκα (22.10.2020) για τη φάση των ομίλων του Europa League, αλλά και το “μεγάλο” ματς με τη Λέστερ (29.10.2020). Παράλληλα, δεν θα δώσει το “παρών” και σε άλλες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα (τελευταίο ματς πριν τη διακοπή είναι το Άρης – ΑΕΚ).

Το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο για τον Μάσιμο Καρέρα, ενόψει ΠΑΟΚ, αφού ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του ούτε τον τιμωρημένο Μάνταλο ενώ τραυματίες είναι οι Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι (μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Σάκχοβ, Κρίστισιτς και Σαμπανάτζοβιτς).

Πάντως, στους «κιτρινόμαυρους» υπάρχουν και ευχάριστα νέα. Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παουλίνιο εντάχθηκαν στο κανονικό πρόγραμμα. Αντιθέτως, οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Έλντερ Λόπες, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/4715734135134694

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις