Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστικό ατύχημα στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας – Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής (videos)

Σοκαριστικό ατύχημα στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας – Σε κώμα 23χρονος πρωταθλητής (videos)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε και πάλι στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας. Σε κώμα ο νεαρός πρωταθλητής Φάμπιο Γιάκομπσεν.

Όλα συνέβησαν όταν ο άτυχος Φάμπιο Γιάκομπσεν προσπάθησε να πάρει τη νίκη στο πρώτο ετάπ, σπριντάροντας με τον Ντίλαν Χρούνεβεγκεν, ο οποίος είχε το προβάδισμα.

Ο 23χρονος πρωταθλητής προσπάθησε να το προσπεράσει από την εσωτερική, αλλά ο Χρούνεβεγκεν – στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τη θέση του – τον έσπρωξε προς τα δεξιά και τον πέταξε πάνω στις προστατευτικές μπάρες, οι οποίες έσπασαν, με αποτέλεσμα ο Γιάκομπσεν να πέσει πάνω σε θεατές και φωτορεπόρτερ που βρισκόταν στο σημείο. Ο άτυχος αθλητής χτύπησε σοβαρά και είναι σε κώμα.

Ακολούθησε χάος στον τερματισμό, μιας κι ακολουθούσαν από πίσω κι άλλοι ποδηλάτες, οι οποίοι έπεφταν ο ένας πίσω από τον άλλον σαν…. ντόμινο.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο

Να σημειωθεί ότι ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας του Γιάκομπσεν έκανε μήνυση στον Χρούνεβεγκεν για την κίνηση του να σπρώξει τον 23χρονο πρωταθλητή.

Η τραγική ειρωνία

Στην περσινή διοργάνωση στο τρίτο ετάπ, έπειτα από πτώση, σκοτώθηκε ο 22χρονος Βέλγος Μπιέργκ Λάμπρεχτ. Για να τιμήσουν τη μνήμη του, όρισαν ως ημέρα έναρξης την 5η Αυγούστου που έχασε τη ζωή του.

Σήμερα (5/8), είναι σε κίνδυνο η ζωή του Γιάκομπσεν, έπειτα από το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε και πάλι στον ποδηλατικό Γύρο Πολωνίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις