Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σοβαρό τροχαίο για τον Ντάνι Μπεχαράνο της Λαμίας

Σοβαρό τροχαίο για τον Ντάνι Μπεχαράνο της Λαμίας

Ένα σοβαρό τροχαίο συμβάν καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Μπράλο, στο ύψος της Μονής Δαμάστας. Ο Βολιβιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο με την οικογένεια του, είχαν κατεύθυνση προς Λαμία, ερχόμενοι από Αγρίνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr πριν τις 04.00 το πρωί, άγνωστο ακόμη πως, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα, εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε στο πρανές. Από την εκτροπή του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος – ο μεσοαμυντικός των κυανολεύκων- ενώ καλά στην υγεία τους είναι τόσο η γυναίκα του (που τραυματίστηκε ελαφρότερα), όσο και το παιδί του (που δεν τραυματίστηκε) και βρισκόταν επίσης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Lamianow.gr αναφέρουν πως ο Ντάνι Μπεχαράνο έχει χτυπήσει σε σαγόνι, ζυγωματικά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατάγματα στην κλείδα και αναμένεται να μπει χειρουργείο. Ακόμη είναι άγνωστο το διάστημα που θα απουσιάσει ο βασικός μέσος του ΠΑΣ Λαμία από τους αγωνιστικούς χώρους, ωστόσο οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως η απουσία του θα είναι πολύμηνη.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο ο ποδοσφαιριστής παντρευόταν με την γυναίκα του στο Αγρίνιο.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις