Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

«Σπάει καρδιές» ο Γκασόλ στο μήνυμά του για τον Κόμπι Μπράιαντ και την Τζίτζι (pic)

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Πάου Γκασόλ πανηγύρισε με τον Κόμπι Μπράιαντ δύο πρωταθλήματα στο NBA και οι δυο τους είχαν στενή οικογενειακή φιλία και μετά το τέλος του “Black Mamba” από το μπάσκετ.

Ο θάνατος του Αμερικανού θρύλου διατήρησε τον Ισπανό κοντά στη Βανέσα και τις άλλες τρεις κόρες του Κόμπι, και στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το χαμό του, έσπασε καρδιές. 

Η ανάρτηση του Γκασόλ για τον Μπράιαντ

«Μου λείπεις αδελφέ… δεν περνά μια μέρα χωρίς να νιώθω την παρουσία σου σε ό,τι κάνω. Το πνεύμα σου, η φιλοδοξία σου, η αγάπη σου… συνεχίζουν να λάμπουν στην ζωή μου και πολλών άλλων.

Φωτογραφίες, βίντεο, πολύ ξεχωριστές στιγμές συνεχίζουν να μοιράζονται από αμέτρητο κόσμο που σε θαύμαζε και σε αγαπούσε με τον τρόπο του, θυμίζοντας μου πόσο τυχερός ήμουν που μοιράστηκα κάποιες από αυτές τις στιγμές μαζί σου. Ελπίζω εσύ και η Τζίτζι να χαμογελάτε βλέποντας πόσο δυνατά, γλυκά και σπουδαία είναι τα κορίτσια σου. Μεγαλώνουν γρήγορα αδελφέ.

Ο Γιανγκ σκόραρε από το logo και το αφιέρωσε στον Κόμπι Μπράιαντ (video)

Εύχομαι να μπορούσες να συναντήσεις την Ελίσαμπετ Τζιάνα. Θα φροντίσουμε να μάθει από που προέρχεται το όνομα της… πόσο ξεχωριστοί, αξιαγάπητοι και πόση έμπνευση έδιναν η ξαδέλφη της Τζίτζι και ο θείος Κόμπι.

Σήμερα τιμούμε και γιορτάζουμε και τους δυο σας, μας αφήσατε τόσα… αλλά ακόμα και αν δεν είναι τα πράγματα όπως θα θέλαμε, είστε και πάντα θα είστε στις καρδιές μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις