Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σπανούλης για το Final Four 2022: «Είμαι με τον Ολυμπιακό, θέλω να πάρει το τρόπαιο»

Σπανούλης για το Final Four 2022: «Είμαι με τον Ολυμπιακό, θέλω να πάρει το τρόπαιο»

Ο Βασίλης Σπανούλης εξέφρασε την υποστήριξη του στον Ολυμπιακό στο Final Four 2022 και την επιθυμία του οι Πειραιώτες να σηκώσουν το τρόπαιο της Euroleague στο Βελιγράδι.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής τόνισε ότι ο πιο τυχερός και πιο συγκεντρωμένος θα στεφθεί πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της NOVA:

Για το Adidas Next Generation Tournament: «Αν αφήσει κάνα λεπτό να πέσει κάτω θα… κουτουλάμε εδώ. Εγώ είμαι δίπλα στα παιδιά και όταν τους φωνάζω το κάνω για το καλό τους. Μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να διορθώσουν για να φτάσουν εκεί που μπορούν. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά, προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Δεν είναι και το πιο εύκολο, αλλά προσπαθώ να το διασκεδάσω. Ήθελα να ηρεμήσουν, έχουν και άγχος».

Για το αν θα είναι όρθιος σε όλα τα ματς: «Αν καθίσω, άστο… Κάθεσαι όταν έχεις μια δική σου ομάδα, έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι πιο χαλαρός. Εδώ θέλει καθοδήγηση».

Για το Final Four: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, είμαι με τον Ολυμπιακό και θέλω να κερδίσει. Δεν είναι κλισέ ότι ο κάθε ένας έχει 25%. Ο πιο τυχερός και πιο συγκεντρωμένος θα πάρει το παιχνίδι. Είμαι με τον Ολυμπιακό, το ξέρουν όλοι αυτό, θέλω να πάρει το τρόπαιο».

Για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Μέχρι τα πλέι οφ πρέπει να ανέβεις ένα επίπεδο. Μετά ανεβαίνεις άλλο ένα επίπεδο μέχρι το Final Four. Από τον ημιτελικό στον τελικό είναι οι top παίκτες. Αυτό το έχει ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να βγουν μπροστά τα παιδιά».

Για τη δική του παρουσία στα Final Four: «Δεν θέλω να μιλάω για εμένα, τα παιδιά έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Τους εύχομαι να είναι συγκεντρωμένοι, για να κερδίσουμε τον ημιτελικό».

Για τον MVP του Ολυμπιακού: «Είναι πολλά παιδιά. Ο Σάσα ήταν εκπληκτικός, όπως και ο Σλούκας. Ο Παπανικολάου είναι πάντα βαρόμετρο. Ο Ουόκαπ και ο Φαλ έκαναν καλή δουλειά. Όλοι έχουν τον ρόλο τους».

Για τις συμβουλές του προς τους «ερυθρόλευκους»: «Τις συμβουλές τις έχω δώσει ήδη, τις έχουν κρατήσει τα παιδιά. Τα παιδιά είναι έτοιμα, το απέδειξαν αυτό. Είναι ικανότατα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις